ΙΣΤΟΡΙΑ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1966 από τον Γεώργιο Κορδιά ο οποίος ανοίγει το πρώτο κατάστημα με αντικείμενο ενασχόλησης το γυαλί όπου εδρεύει στη Στοά Ρούκα, στα Ιωάννινα.

Το 1979, ασχολείται και συνεχίζει την πορεία της επιχείρησης ο Θεοφάνης Κορδιάς. Εν συνεχεία, προστέθηκαν σιγά σιγά οι νέες ιδέες και οι σύγχρονες παραγωγικές διαδικασίες από τη τρίτη γενιά της οικογένειας Κώστα και Νίκο Κορδιά, όπου δημιούργησαν το 2006 την GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ Κ. & Ν. ΟΕ. με γνώμονα τη συνέπεια, την άμεση εξυπηρέτηση, την άριστη ποιότητα υλικών και τις προσιτές τιμές. Έτσι, αναδείχθηκε μία από τις πιο αξιόπιστες, εντιμότατες και ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου των προϊόντων από τζάμι, κρύσταλλο και καθρέπτες στα Ιωάννινα, Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα.

Η εταιρεία εδρεύει πλέον, επί της οδού Φιλικής Εταιρείας 9, στα Ιωάννινα, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και άρτιο καταρτισμένο προσωπικό

ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

1

Ποιότητα

2

Αισθητική

3

Εργονομία

Με πιστοποιημένα πρωτοποριακά προϊόντα, τεχνογνωσία και άμεση παράδοση, η GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ Ιωάννινα είναι παρούσα με λύσεις για κάθε κατασκευή που αφορά το γυαλί.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Εφαρμόζοντας μια σύγχρονη φιλοσοφία με θεμελιώδεις αρχές στην ποιότητα και την αισθητική, την εργονομία, την υπευθυνότητα και τη λειτουργικότητα η εταιρεία GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ είναι ικανή να κατατοπίσει κάθε απαιτητικό πελάτη.

Στόχος είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και προτάσεις, καλύπτοντας τις ανάγκες που παρουσιάζονται καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας με τον πελάτη, να αναπτύσσει προσωπική επαφή με κάθε κατασκευαστή που εμπιστεύεται την εταιρεία και να εξασφαλίζει τις πλέον πιο προσιτές τιμές της αγοράς.

Μπορεί και παρακολουθεί με μεγάλη αγάπη και ζήλο προσωπικά σε όλα τα στάδια την κάθε παραγγελία, καθώς αποτελεί μία οικογενειακή επιχείρηση.

Με έρευνα και μεθοδικότητα η GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ προσφέρει στο νομό Ιωαννίνων αλλά και Άρτας, Πρέβεζας, Ηγουμενίτσας την υψηλή αισθητική, τη σωστή σχεδίαση, την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα, την αίσθηση δημιουργικότητας, τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ & ΕΓΓΥΗΣΗ

Έχοντας εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προϊόντων και στη τεχνική εργασία η GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ εγγυάται για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα των εργασιών και των ιδιοτήτων του γυαλιού με τη σωστή λειτουργία του.
Το άριστα καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό της GLASS ART ΚΟΡΔΙΑΣ, προσφέρουν πλήρη τεχνική υποστήριξη με υπευθυνότητα και συνέπεια σε οποιαδήποτε ανάγκη του κάθε πελάτη.

Θέλετε πληροφορίες/προσφορά για τον δικό σας χώρο; Επικοινωνήστε μαζί μας

Έργα ΥΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ

Ικανοποιημένοι ΠΕΛΑΤΕΣ

Πόλεις ΕΛΛΑΔΑ