ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΥΑΛΙΟΥ

Προσαρμοσμένα σχέδια από γυαλί, βάσει των επιθυμιών σας

Η ΚΟΡΔΙΑΣ Κ. & Ν. ΟΕ – GLASS ART αναλαμβάνει κάθε είδους κατασκευή από γυαλί, κρύσταλλο ή καθρέπτη. Το αποτέλεσμα είναι πάντα αυτό που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ιδιαίτερες ανάγκες και των πιο απαιτητικών πελατών.

Οι γνώσεις του προσωπικού μας στον τομέα του γυαλιού, η συνεχής δημιουργικότητά μας και η αστείρευτη φαντασία μας, δίνουν λύσεις σε πάσης φύσεως χώρους, με ειδικές κατασκευές εξ’ ολοκλήρου από γυαλί.

Οι ειδικοί μας τεχνικοί και σχεδιαστές μπορούν να κατασκευάσουν και να τοποθετήσουν καθρέπτες, γυάλινα έπιπλα και διακοσμητικά, για όλες τις ανάγκες, σε διάφορες διαστάσεις και ποικίλα σχέδια

Εξυπηρετούμε οικίες και επιχειρήσεις, για οποιουδήποτε τύπου κατασκευή από τζάμι και κρύσταλλο, σε Ιωάννινα, καθώς και σε Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Γρεβενά, Λευκάδα και άλλες πόλεις.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΟΧΕΣ

Στην ΚΟΡΔΙΑΣ Κ. & Ν. ΟΕ – GLASS ART, ακόμη, παρέχουμε υπηρεσίες μετατροπής παλαιών κουφωμάτων σε νέα, με διπλά ενεργειακά κρύσταλλα.

Με αυτόν τον τρόπο, πετυχαίνουμε τη μέγιστη ενεργειακή απόδοση των παλαιών σας κουφωμάτων, με την τοποθέτηση ειδικού λάστιχου στα παλιά ξύλινα κουφώματα που ήδη διαθέτετε.

GALLERY GALLERY GALLERY

Έχετε ερωτήσεις;

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στη διάθεσή σας.