ΓΥΑΛΙΝΑ ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ

Γυάλινες δημιουργίες ανθεκτικών σκεπάστρων από την ΚΟΡΔΙΑΣ Κ. & Ν. ΟΕ - GLASS ART.

Η ΚΟΡΔΙΑΣ Κ. & Ν. ΟΕ – GLASS ART, ως ειδική στα τζάμια, πρωτοπορεί και στο χώρο των γυάλινων στεγάστρων.

Η επιλογή τοποθέτησης στεγάστρου – σκέπαστρου από γυαλί, ειδικότερα, αποτελεί μια καλαίσθητη, μοντέρνα και διαχρονική αρχιτεκτονική λύση.

Ένα στέγαστρο μπορεί να δώσει ιδιαίτερο ύφος στην πρόσοψη του χώρου σας, καθώς αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των κτιρίων και επιτρέπει στο φυσικό φως να περνάει, με την ιδιότητα ηλιακού ελέγχου που μειώνει την αύξηση θερμοκρασίας.

Όλα μας τα προϊόντα διατίθενται με σχέδια αμμοβολής, κρύσταλλο ασφαλείας και διαφανές κρύσταλλο.

Στην ΚΟΡΔΙΑΣ Κ. & Ν. ΟΕ – GLASS ART μπορούμε να τοποθετήσουμε γυάλινα στέγαστρα σε σπίτια και επιχειρήσεις σε όλη την πόλη των Ιωαννίνων, καθώς και σε Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Γρεβενά και σε άλλες πόλεις!

Πάντοτε με τα κατάλληλα πρότυπα ασφαλείας της κατασκευής, που θα προσφέρει ένα όμορφο και πρακτικό αποτέλεσμα, χωρίς καμία συντήρηση ή φθορά, εφόσον το γυαλί είναι ανθεκτικό υλικό στο πέρασμα του χρόνου.

ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΟΡΟΦΕΣ

Οι γυάλινες οροφές είναι κατασκευές που εκμεταλλεύονται τον ανοιχτό χώρο, δημιουργώντας ένα περιβάλλον πιο σύγχρονο, πιο ασφαλή και πιο εύχρηστο.

Αλλάζουν άμεσα την αισθητική της οικίας ή του γραφείου, μετατρέποντας το εξωτερικό τοπίο σε εσωτερικό, με τη δυνατότητα άμεσης επαφής με τον εξωτερικό χωρίς να επηρεάζουν τα καιρικά φαινόμενα.

Οι οροφές από γυαλί, της ΚΟΡΔΙΑΣ Κ. & Ν. ΟΕ – GLASS ART, διαμορφώνονται σε διάφορα σχήματα και φόρμες, και προσφέρουν άψογη αισθητική, απόλυτη στεγανότητα και θερμομόνωση με μέγιστη ασφάλεια.

Όλα μας τα προϊόντα διατίθενται με σχέδια αμμοβολής, κρύσταλλο ασφαλείας και διαφανές κρύσταλλο, και εξυπηρετούμε άμεσα σε Ιωάννινα, καθώς και σε Άρτα, Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα, Γρεβενά, Λευκάδα και άλλες πόλεις.

GALLERY GALLERY GALLERY

Θέλετε να φτιάξετε την κατοικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο;

Δείτε τις λύσεις από γυαλί που προτείνει η ΚΟΡΔΙΑΣ Κ. & Ν. ΟΕ – GLASS ART σε: