ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ

Πλάτες κουζίνας & διαχωριστικά τζάμια, για εντυπωσιακό design!

Τα χρωματιστά γυαλιά σε οικιακούς χώρους, όπως η κουζίνα, αποτελούν μια ξεχωριστή διακοσμητική «νότα» που δίνει βάθος στο χώρο.

Η πιο συνηθισμένη εφαρμογή ως επένδυση είναι η πλάτη της κουζίνας από γυαλί, που μπαίνει σε μονοκόμματες επιφάνειες, χωρίς τους ενοχλητικούς αρμούς.

Με μια γυάλινη επιφάνεια, σε ένα μέρος του τοίχου ή σε όλο το μήκος του, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο αισθητικά περιβάλλον, σε παραδοσιακή ή minimal εκδοχή, που δίνει λάμψη και αίγλη στο χώρο.

Στη βιοτεχνία της ΚΟΡΔΙΑΣ Κ. & Ν. ΟΕ – GLASS ART, στα Ιωάννινα, δημιουργούμε κατασκευές από γυαλί, με ποικιλία χρωμάτων και ειδικών εφαρμογών, καθώς και με εντυπωσιακό design για την κουζίνα σας, ώστε να δώσετε το δικό σας στυλ σε ένα σημαντικό χώρο στο σπίτι.

Σας εγγυόμαστε την άψογη εφαρμογή και ανθεκτικότητα χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά και στην άριστη τοποθέτηση, εξυπηρετώντας σας άμεσα και αποτελεσματικά!

Οι εργασίες μας απευθύνονται σε ιδιώτες & επαγγελματίες που βρίσκονται σε πόλεις όπως τα Ιωάννινα, την Άρτα, την Πρέβεζα, την Ηγουμενίτσα, τα Γρεβενά, τη Λευκάδα καθώς και στις γύρω περιοχές.

GALLERY GALLERY GALLERY

Δείτε τις λύσεις που προσφέρουμε στην ΚΟΡΔΙΑΣ Κ. & Ν. ΟΕ – GLASS ART και για τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού!