ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΜΠΑΝΙΟΥ

Σύγχρονο & εργονομικό design, με γυάλινες όψεις & διαχωριστικά στο μπάνιο ή το ντουζ!

Η ΚΟΡΔΙΑΣ Κ. & Ν. ΟΕ – GLASS ART, στα Ιωάννινα, αναλαμβάνει την κατασκευή καμπίνας ντουζιέρας και μπανιέρας από γυαλί, τόσο για οικιακούς όσο και επαγγελματικούς χώρους, όπως ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις.

Τα προϊόντα μας διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία, είναι σχεδιασμένα με την τελευταία λέξη του σύγχρονου και εργονομικού design, ενώ κατασκευάζονται πάντοτε από εξαιρετικά ανθεκτικά υλικά.

Οι γυάλινες καμπίνες ντουζιέρας, αλλά και μπανιέρας, είναι must-have επιλογή για κάθε σύγχρονο μπάνιο, αφού προσδίδουν μία μοναδική αισθητική στο χώρο, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη συνολική του εικόνα, καθώς και στη λειτουργικότητά του.

Με έξυπνο σχεδιασμό που αποτρέπει τη διαρροή νερού και ταιριάζει με κάθε σχέδιο και στυλ, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να εκσυγχρονίσετε το μπάνιο σας.

Καμπίνες τετράγωνης ντουζιέρας, ασύμμετρες είναι μόλις μερικές από τις αμέτρητες επιλογές που έχετε σε καμπίνες μπάνιου της ΚΟΡΔΙΑΣ Κ. & Ν. ΟΕ – GLASS ART, για να δώσετε νέα πνοή στο χώρο σας.

Με ανθεκτική κατασκευή που συγκρατεί το νερό χωρίς διαρροές, συρόμενες ή με πόρτα, τοποθετούνται χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και είναι εύκολες στον καθαρισμό τους.

GALLERY GALLERY GALLERY

Οι ειδικοί στο γυαλί!

Οι καλύτερες καμπίνες μπάνιου, για ένα σύγχρονο & λειτουργικό σπίτι.